Een ode aan alles dat leeft

Bij nevel hangt de gezelligheid van een warme huiskamer, word je constant verrast door de smaakcombinaties en de bieren die erbij geserveerd worden en zal je versteld staan van wat Douwe je keer op keer voorschotelt met zijn voorliefde voor groentes. Voorliefde, maar niet enige liefde; waar het gerecht erom vraagt zal onze liefde voor vis en vlees net zo mooi tot uiting komen.

Bobby

Gastheer / eigenaar

Ik ben in 2006 begonnen in de Bossche horeca als bijbaan naast verschillende opleidingen. In mijn tijd bij restaurant Coquille ontdekte ik de toegevoegde waarde van een goed glas wijn bij de maaltijd. Rond deze tijd leerde ik Mayo kennen en niet veel later droomden we samen al van ons eigen restaurant. Als barman in een biercafe kreeg ik de kans om in Leuven de opleiding tot zytholoog te volgen en die greep ik met beide handen aan. Tijdens deze opleiding kwam ik tot de ontdekking dat bier en gastronomie een geweldige combinatie is die in Nederland nog ondergewaardeerd wordt. Ik heb veel geleerd tijdens mijn opleiding zelfstandig werkend kok en in mijn tijd bij Fabuleux de afgelopen twee jaar, waardoor ik nu nog beter in staat ben om de perfecte combinatie tussen bier en eten te serveren. Dat laat ik je heel graag ervaren wanneer je bij ons komt eten bij nevel.

Douwe

Chef-kok / eigenaar

Ik ben opgegroeid tussen de groentevelden en speelde als kind al meer in de keuken dan met autootjes. De koksopleiding was voor mij dan ook een logische keuze en via veel verschillende stations heb ik mijn weg bewandeld in de Bossche Horeca (en omgeving). De kans is groot dat ik al een keer voor je heb gekookt, bijvoorbeeld als je bij de Heer Kocken bent geweest, bij Pollevie of bij LEF. De afgelopen tijd kon ik mijn creativiteit kwijt bij de Spijsbereiders waar ik betrokken was bij geweldige concepten, zoals Oven Aan, Kom Eraan! Ik ben megatrots dat ik jullie nu mag verwelkomen bij nevel.

Marjolein

Gastvrouw / eigenaar

Douwe speelde dan wel niet graag met auto’s vroeger, maar ik wel. De wil om te ondernemen heb ik ook niet van vreemden; ik kom uit een prachtig familiebedrijf in de autobranche en heb ondernemen dus altijd van dichtbij meegemaakt. Het zit in mijn bloed en nu is de tijd rijp om mijn droom te verwezenlijken. Een droom die ik al een jaar deel met Douwe en al ruim 10 jaar met Bobby. Gastvrij, professioneel en vol passie, die termen passen wel bij mij. Sinds dat ik op mijn 15e begon in de horeca geniet ik ervan om mijn gasten te ontzorgen en iedereen een fantastische avond te laten beleven. Vanaf nu mag ik dat in mijn eigen restaurant nevel doen. Hoe gaaf is dat?

Restaurant Nevel